Elindult Szeged legújabb turisztikai információs portálja, a Visit Szeged. Az oldal legfontosabb célja, hogy egy kiinduló pont legyen a Szegedre látogatók számára. Szeged látnivaló, gazdag történelmi város, ahol a portálunkkal segítünk eligazodni.
Egyedi vagy családi utazására könnyedén felkészülhet, hiszen nálunk megnézheti, hogy a nevezetességek közül melyeket érdemes meglátogatni. Családi programként akár eltölthetnek egy napot a Napfényfürdő Aquapolisban, ahol kipróbálhatja az ország leghosszabb csúszdáját, vagy éppen a Szegedi Vadasparkban, ahol garantáltan nem fognak unatkozni. Ha kíváncsi, hogyan készül a híres szegedi papucs, megmutatjuk, hogy merre nézheti meg. Étterem-listánk alapján pedig meglátogathat egy vendéglőt, ahol a népszerű szegedi halászlé készül. Sétáljon egyet a szeged Kárász utcán és kóstolja meg az A Capella cukrászda díjnyertes fagylaltjait. Üljön fel a városnéző vonatra vagy idegenvezetővel barangolja be a várost; nézze meg a város nevezetességeit, történelmi épületeit, tereit és Szeged főutcáját, a Tiszát.
Foglalja le könnyedén és biztonságosan egy bankkártya segítségével szállását oldalunkon, hiszen nálunk szinte minden szegedi hotel, panzió, vendégház és diákszállás megtalálható. Ha mindezzel felkeltettük érdeklődését, látogassa meg weboldalunkat!