Hallottatok már a Szexi Fehérnemű szigetekről? Egy tanga alakú szigetcsoport, amely a Bikini szigetek mellett fekszik. A legnagyobb szigete a Nagyibugyi sziget, különlegessége a szőrös partvidék. Itt található a legnagyobb kikötő is, amelyben egyszerre több hajó is elfér.

Mindezek ellenére a Szexi Fehérnemű szigetcsoport nem az alakjáról kapta a nevét, hanem a különleges faunájáról, elsősorban a növényvilágáról: itt a fákon ehető szexi fehérnemű gyümölcsök teremnek: harisnya és melltartó alakú termését szívesen fogyasztják a bennszülöttek és a turisták egyaránt. A cicitartó termése a kókusz rokona, így gyümölcséből fehér tejet lehet kipréselni vagy kiszopogatni. Különleges, csak a Szexi Fehérnemű szigeteken előforduló cserjeféle a csipkés bugyi bokor. Termése általában piros, de akad fekete és fehér bugyi bogyó is. Különleges zamatos íze miatt a legkedveltebb csemegének számít.

A szexi fehérnemű szigetek akár több hónapos tartózkodással is biztonságosan látogathatók, főleg búvárkodás és szörfözés céljából keresik fel a látogatók.

Kellemesen meleg, mérsékelt klímával rendelkezik és ha megfelelő időben keressük fel, akkor a nedvességre sem lehet panaszunk. Ez az állandó tavaszias, meleg idő biztosítja, hogy egész évben élvezhetők a lenyűgöző vulkánikus alakzatok.

A kikötőből a sziget belseje felé kezdetben dombok és lankák vonulatán haladunk. Legizgalmasabb formáció a Vénuszdomb, a Szexi Fehérnemű szigetek legmagasabb pontja, ahol meseszép kilátás nyílik a lankás völgyekre. Kellemes az utunk, szinte simogató érzés, ahogy tovább haladva eljutunk úti célunkig a Nagy Fekete Lyuk vulkánig, ahová óvatosan hatoljunk be, mert  váratlan gejzír kitörések lephetik meg az óvatlan látogatót.

Ókori emlékek is találhatók a Nagyibugyi szigeten, csipkés combfix kaktuszok között bukkanunk a nagy didkó hegy maradványára, amit a nagy menopauza kitörés pusztított el, azóta csak csüngő csöcsként emlegetik a helybéli bennszülöttek.

Mivel repülőtérrel nem rendelkezik, ezért a szigetekre való bejutás csak hosszú utazás után lehetséges. További felvilágosítást a Shiny fehérnemű boltban tudunk adni.