Ha a receptek képekkel és részletes leírással kerülnek fel egy weboldalra, akkor a kezdÅ‘ háziasszonyok is bátrabban állnak neki az étel elkészítésének. Sok receptes oldallal az a baj, hogy a profi szakács szinte tÅ‘mondatokban írja le az elkészítés módját és a hozzávalók mennyiségét is elnagyolja. Hogy lehet így elkészíteni az általa pillanatok alatt megfÅ‘zött ételt? Sehogy…

A Kedvenc Receptek weboldalon mi ezt másképp csináljuk.

A weboldalon úgy igyekszünk többet adni a főzőcskézés kedvelőinek, hogy a részletes leírás mellett a receptek képekkel és pontos mennyiséggel kerülnek a látogatók elé. És olyan tippeket is adunk, ami jól jöhet a kezdő háziasszonyok számára.

Például: Ha halat sütünk olajban, akkor az az olaj felhasználható még egy sütésre, de csak és kizárólag halat süss benne!

Most mondhatod, hogy ezt mindenki tudja, de hidd el, van akinek jól jöhet egy-egy ilyen tipp!