Igényes hölgyeknek ajánlom a POPPY termékeinket, de mivel a hagyományos reklámoknak és ajánlóknak már úgysem hisznek, ezért megkértem néhány megbízható és rendszeresen visszatérő, híres-neves vásárlónkat, hogy mondják el véleményüket a poppy fehérneműkről és a poppy webáruházunkról.

Első megkérdezett híres-neves vásárlónk a didergő király Nevenincs országból, aki melegen ajánló sorokat küldött.

– “Miután az utolsó kivágott fát, szőlőtőkét és a házak tetejéről leszedetett gerendát is eltüzelte az udvari fűtő, akkor beállított hozzám egy cuki kislány, és olyan puha és meleg poppy köntössel és poppy csizmával lepett meg, amiben végre nem fáztam! Így mindjárt megkérdeztem hol szerezte őket, és én magam rendeltem egy poppy hálóinget, poppy pizsamát, poppy kispárnát és poppy plédet a Shiny köntös webáruházban, hogy soha többé ne kelljen dideregnem! ”

Köszönjük a didergő király szívet melengető szavait, a következő referencia ajánlónk Lestyák Miksa.

– “Amikor Törökország felől megjöttek a migránsok, és mi a kormány segítségét kértük, csak egy poppy köntöst kaptunk, amiről viszont kiderült, hogy beszélni tud és teljesíti a viselője kívánságát! No erre a faterral rendeltünk gyorsan még két ugyanolyan köpenyt a Shiny webshopból ide Kecskefalvára, meg kértem hozzá egy szexi poppy hálóinget és poppy csizmácskát is a Cinnának, hogy ne legyen külön szállítási költség. Miután felpróbálta, pörgött-forgott és olyan eszeveszetten gyönyörű volt, hogy le is rángattam róla mindent azon minutumban! Aztán amikor a török pasához indult, adtam néki egy poppy takarót is, hogy útközben meg ne fázzon a lelkem! Ezek után persze hogy kibékültünk a törökkel, mert nekik is nagyon megtetszettek a szépséges poppy fehérneműk, amiket a poppy webshopban már ők is meg tudnak rendelni!”

A legkedvesebb visszatérő poppy köntös vásárlónk Gergő, aki igazi kincset talált a ködmönkéjében.

– “Én még kisfiú koromban édesapámtól kaptam egy sarkantyús poppy csizmát és egy kincskereső poppy köntöst, aminek az egyik zsebében egy igazi tündér lakott! A másik zsebébe pedig a körtemuzsika csengőhangú mobilomat tartottam, és amivel még a cinegekirályt is hívni tudtam. Évek múltán a barátnőmnek vettem egy szexi poppy hálóinget magamnak pedig egy poppy pizsamát. Mivel nagyon tetszett neki, ezért nászajándékba poppy kispárnát és poppy plédet kértünk a Móra Ferenc bácsitól, hogy éjszakánként szép álmunk legyen.”