Cégünk kiváló minőségű műanyag nyílászárók és fa ablakok forgalmazásával és azok beépítésével foglalkozik. Termékkínálatunkban csak “A” kategóriás termékeket talál a hazai nyílászáró gyártás legjobb termékeiből.
Az általunk forgalmazott műanyag ablakok márkák szerinti csoportosítása.
REHAU műanyag nyílászáró Talán mondani sem kell senkinek a Rehau termékei a legmagasabb minőségi követelmények alapján készülnek.

Aluplast műanyag ablak Az egyik legsikeresebb márka a felső középosztályba tartozó nyílászárók között nem csak Magyarországon de egész Európában.

Salamander műanyag ablakaink ideálisak minden épület ablakcseréjéhez. Az 5 légkamrás műanyag ablakok közt a legvastagabb 84mm ablakszárnnyal.

Horizont PS Penta műanyag nyílászáró a több légkamrás műanyag ablakok legvastagabb falú profiljából készül. Erős masszív mégis kecses kialakítással 7 légkamrás rendszerből.

Fa ablakok és beltéri ajtók valamint kiemelt akcióban lévő műanyag bejárati ajtók is a kínálatunk részét képezik.

Weboldalunkon nem csak értékesítéssel, de tanácsadással is foglalkozunk. Olyan kérdésekre igyekszünk választ adni érthetően ami egy ablak vásárláskor felmerül. mindezt viszont érthetően valamint a szakkifejezéseket is igyekszünk megmagyarázni az olvasóinknak.

Részletek ITT találhatóak.