Ha gyapjú derékaljunkat próbára teszi, nem fog csalódni! Nincs ugyan mókamester belerejtve, de a pihentető, stressz oldó álom ígéretét beteljesíti!

Enyhíti a mozgásszervi, migrénes, reumatikus jellegű fájdalmakat, javítja a vérellátást, ellazítja a gerincoszlop menti izmokat, lanolintartalma nyugtatja a bőrt.

A gyapjú derékalj teljesen antiallergén és eltéríti a káros földsugarakat is. Gyapjú derékalj használatával az egészségének megőrzéséért már rengeteget tett!

Gyapjú derékaljaink az ausztrál merinó juh pehelyszálaiból készülnek . Műszálat nem tartalmaz, elektrosztatikus töltése 0, nem okoz elektromos kisülést, nem vonzza a port és nem tapad a testre.

Gyapjú takarója állagmegőrzéséhez a legegyszerűbb, ha gyakran szellőzteti (párás, nyirkos, havas időben), ugyanis a gyapjú öntisztuló anyag. A közvetlen napsütést kerülni kell, nem tesz jót a szálszerkezetnek. Ha mosni kívánja, használjon gyapjú sampont, és felejtse el a mosógépet. Kéz meleg vízben,  óvatosan megnyomogatva tisztíthatja.

Ha gyapjú derékalja mellé rendel gyapjú takarót is, egyfajta burokhatást érhet el, amely megteremti a tökéletes alvás feltételeit.

Ha azonnal rendel, még ingyen ki tudjuk szállítani Önnek választottját! Ne aggódjon, ha nem elégedett az utolsó forintig visszaadjuk a termék vételárát!