A Linkegység egy olyan linkgyűjtemény, ahova bárki beküldheti saját honlapja linkjét gyorsan, pár kattintással. Viszontlinket nem kérünk cserébe, de ha valaki úgy gondolja, természetesen szívesen fogadjuk az ilyen kedvességet.
Nem csupán saját, hanem az interneten talált színvonalas, a linktárunkból még hiányzó weboldalak beküldésének is nagyon örülünk, hiszen az a nem titkolt célunk, hogy az összes magyar nyelvű weboldal linkjét összegyűjtsük.

Mi nem állunk meg ott, mint más linkgyűjtemények, hogy várjuk, míg a honlapunk látogatói feltöltik linkjeikkel adatbázisunkat. Mi is böngésszük a netet új oldalak iránt, s azokkal rendszeresen bővítjük a honlapot. Ennek köszönhető, hogy már 20.000-nél is több link található meg a Linkegység linkgyűjteményben, így a weboldal már nem csupán a linkajánlóknak, hanem az oldalra látogató, webet böngésző felhasználóknak is fontos lehet.

Hírlevélre való feliratkozásra is lehetőség van. Remek lehetőség ez arra, hogy a téged érdeklő témákban nyílt új weboldalakról értesítést kapj, így sosem maradsz le a konkurencia honlapjainak bekerüléséről, vagy pedig az érdekesebb weboldalakról.