Toplistáinkon a legszebb 20 mintát találod, amelyet közönségszavazás alapján válogatunk a beküldött képek közül. Akril körömdíszítésekkel, zselés körmökkel, porcelán körmökkel, francia köröm mintákkal, esküvői mintákkal, sőt még lábköröm díszítésekkel is várunk. Egy helyen megtalálhatod a témával kapcsolatos videókat, híreket, információkat az aktuális tanfolyamokról, stb… Ha műkörmöst keresel, akivel elkészíttetheted a kiválasztott mintákat, nálunk egyszerű dolgod lesz, ugyanis városok szerint rendezheted adatbázisunkat, sőt, akár megyénként, vagy Budapesten kerületenként is kutathatsz pár kattintással.
A térképen számos műkörmös és szalon fel van tüntetve az adott régióban, elérhetőségeikkel együtt (utca, ház- és telefonszám), így könnyebben találhatsz rájuk.
Az ápolt körmök elengedhetetlenek egy nő stílusos megjelenéséhez. Ha nincs időd és energiád arra, hogy minden nap foglalkozz a körmeiddel, tartós és gyönyörű műkörmöket csináltathatsz magadnak. A képek közül választhatsz a saját stílusodhoz, személyiségedhez illő darabokat, kiegészítheted velük öltözéked, megjelenésed a különleges alkalmakra, vagy akár a hétköznapokat is különlegesség varázsolhatod velük. Honlapunkon szebbnél szebb körömdíszítések között válogathatsz, mindenféle, fajta körömhöz találsz mintákat!