Nem újdonság, hogy pénzügyi tanácsadásra van szüksége azoknak, akik hosszútávon jól működő cégben gondolkodnak. Hogy miért?

Vajon miért van az, hogy a kezdő vállalkozások harmada indulásuk utáni első évben befuccsolnak. Egy Kft. alapítása nem azzal kezdődik, hogy felkeresi az ügyvédet! Pedig tudja, mennyien gondolják ezt így? Ma egy vállalkozás – különösen a kezdő vállalkozások – nem csak azért bukhatnak meg, mert nincs jó ötletük, hanem azért is, mert az újdonsült cégvezető nincs tisztában az alapvető adminisztrációs, gazdasági, adózási és pénzügyi szabályokkal.

Nem tehetnek róla. Hisz könyvelőből is fehér hollónak számít az, aki veszi a fáradtságot a pénzügyek elmagyarázására. Könyvelőirodánk épp ebben segít a kezdő vállalkozásoknak. Könyvelés Budapesten kezdő vállalkozásoknak folytatott tevékenységünkkel képbe hozzuk Önt a finanszírozási stratégiával!

Miért érdemes elolvasnia a részleteket?

Ha úgy érzi, pénzügyi tanácstalanság ütötte fel a fejét a vállalkozásindítással kapcsolatban; mi segítünk az indulásnál! Ismerje meg azt a hét módot, amivel biztosítjuk a startup vállalkozások indulásának és későbbi működésének a sikerét! Könyvelés Budapesten, nem csak a szokásos megközelítésben!