Ha meguntad eddigi honlapod, vagy meg szeretnél jelenni az interneten, akkor fordulj hozzánk bizalommal még akkor is, ha nincs konkrét elképzelésed. Számos ötlettel tudunk szolgálni a konzultáció során, mely megalapozza egy elképzeléseidhez illő weblap készítését. A honlapkészítés alatt felkészítjük honlapodat visszamutató linkek beszerzésére, mely jelentősen befolyásolni fogja az oldalad elhelyezkedését a keresők találati listájában. Ez röviden annyit tesz, hogy alkalmazzuk a SEO (Search Engine Optimalization) meghatározott szabályait, amiktől a keresőrobotok kifejezetten kedvelni fogják a weboldalad. A honlap szöveges tartalmi kialakításánál figyelembe vesszük az általad meghatározott kulcsszót vagy kifejezést, amire a potenciális látogatók jöhetnek a kereső oldalakról.

Webáruház készítést is vállalunk, miután felmértük igényeidet. Mindenképpen meg kell beszélni minden részletet a munka megkezdése előtt, például azt, hogy milyen modulokat szeretnél, milyen termékeket árulnál, kiknek szánod az oldalt, stb.

A honlapkészítés befejeztével kérhetsz tőlünk linképítést, aminek eredménye egy szépen kialakított SEO-val idővel magas Google helyezés lesz, ami több látogatót jelent az oldaladon, a több látogató várhatóan több bevételt, és a végén nekünk egy elégedett ügyfelet személyedben.