Foglalkozásunk a használt lépcsőlift telepítés, hogy megkönnyítsük a mozgásukban korlátozott ember életét. Így nem kell elköltözniük otthonaikból, mert széklift beépítéssel a szintkülönbségek áthidalhatók.
Angliai gyártótól szerezzük be a lépcsőliftet, mely bármilyen típusú lépcsőhöz illeszthető. Akkumulátorral rendelkezik, ezért áramszünet esetén is biztonságosan használható. Egyedi kárpitozású, ezért bármilyen otthonba beilleszthető. Megtalálható kültéri és beltéri kivitelben is, hogy ingatlana minden szegletét be tudja járni.
Használt lépcsőliftekkel dolgozunk, ennek ellenére ugyanolyan megbízható, mintha újonnan lenne beszerezve. A különbség csak az árán érződik. A székliftek megkímélt állapotúak. Raktárból szerezzük be ezeket, melyek széles választékban elérhetők.
A lépcsőliftek egy sínen közlekednek, melynek pályája lehet egyenes, vagy kanyarodó. Önnek bármely típusú lépcsője van, biztosan találunk hozzá illeszkedő székliftet.
A székliftek felmérését és beszerelését az ország egész területén vállaljuk. A lépcsőliftek beszerelésére garanciát vállalunk. Gyors, pontos munkavégzést biztosítunk az Ön kényelmének érdekében. Ha gondot okoznak az épülten belüli, vagy kívüli szintkülönbségek, hívjon minket bizalommal!