Olyan szakemberek kezdtek nálunk dolgozni, akik egyrészt a rendelő szakmai spektrumát is szélesítették, másrészt pedig tudásukkal, emberi kvalitásaikkal tovább öregbítik hírnevünket.

Balázsik Anikó RKC triggerpont masszázs terapeutaként érkezett hozzánk, de szerepe remélhetőleg szélesedni fog jövőre, ha több időt tud nálunk tölteni. A masszázs mellett a gerincszűrésekben és funkcionális gerinctréningben kamatoztathatja kivételes felkészültségét.

Szöllősi Ferenc kollégánk Yumeiho masszőrként vesz részt betegeink gyógyításában. Kedvessége és bölcs nyugalma segítségével nagyon hamar elnyerte betegeink bizalmát és kollégáink elismerését. Jövőre szeretném, ha a Thai Chi-ben szerzett elmélyült tudását is a gerincbetegek szolgálatába állítaná.

Gerincbeteg ambulancia nem lehet pszichológus támogatás nélkül. Kalcsó Melinda kolléganő munkája új értéket ad a Gerincambulancia munkájához. A jövő év még több segítségre szoruló beteggel várja pszichológusunkat.

Nagy előrelépésnek tartom, hogy az endoszkópos gerincműtéteket el tudtam kezdeni a Telki Magánkórházban. Nagyot léptünk előre a minőségi betegellátás tekintetében, remélhetőleg jövőre még több műtétet sikerül Telkiben elvégeznem.

Természetesen a műtétek zömét a Szt. János Kórház Idegsebészeti Osztályán végeztem 2012-ben. Köszönettel tartozom az osztály teljes kollektívájának a Doctorfit-es betegek műtéti ellátásában nyújtott segítségért.

Mit hoz a 2013-as év a Doctorfit számára?

Íme a tervezet , ami a jövő évi céljainkat jelöli ki: 

  • Rendelőnk bővítése elengedhetetlen annak érdekében, hogy betegeinknek ne kelljen heteket várakozni egy-egy kezelés megkezdéséhez.
  • Előrelépés a hosszú távú aktivitási programok kialakításában. Kiemelt feladatunk lesz a prevenciós és gyógytorna utáni sportprogramok tökéletesítése.
  • Az “Integrált Gerincbeteg Ellátási Modell” eredményeinek tudományos feldolgozása és bemutatása tudományos konferenciákon.
  • Terápiás palettánk szélesítése.
  • Komplex gerinc-szűrő programunk (Funkcionális és strukturális gerincbeteg szűrés) széleskörű bemutatása.
  • A gerincbetegségek okainak kutatása. A kezelési lehetőségek tárháza rohamosan fejlődik a nagyvilágban, az újévben szeretnénk olvasóinkat megismertetni a legújabb eredményekkel.
  • +1 meglepetés amivel szeretnénk betegeinknek segíteni gerincük egészségének megőrzésében illetve annak helyreállításában.

Úgy tűnik nem fogunk unatkozni 2013-ban sem . . .

Végezetül köszönöm betegeink bizalmát, amivel támogatták a Doctorfit Gerincambulanciát. Jövőre igyekezni fogunk  még jobban megfelelni elvárásaiknak.

Jó egészséget kívánok!
Dr. Erbszt András | A Doctorfit Gerincambulancia alapítója és vezetője

http://www.gerinc-klinika.hu/