Tudom, hogy az esküvőtöket megörökíteni mekkora felelősség, ezért biztosra veszem, hogy a legjobb esküvői fotóst és a legkedvezőbb ajánlatot keresitek.

Esküvői fotózás csomagjaim között ki tudjátok választani a számotokra ideálisat:  az esküvői előkészületek, a szertartások, kreatív fotózás, valamint a lakodalom fotózás részét.

Bármelyik esküvői csomagot is válasszátok, az esküvői fotózás nálam az utómunkát, vagyis a fotók szerkesztését és retusálását is tartalmazza.

Az elkészült esküvői fotókból fotókönyvet és video slide-ot is készítek, amit a kész fotókkal együtt DVD lemezen vehettek át.

A http://brigifoto.hu weboldalamon minden pár kap tőlem egy saját fiókot, vagyis egyedi  felhasználónevet és jelszót, ahová feltöltöm az esküvői képeket. Itt megtekinthetitek, és rendelhettek is az esküvői fotókból.

Gondoljatok az unokáitokra is, mert azokról az emlékekről, amelyekről kép is készül soha nem fogtok megfeledkezni.

Esküvői fotózás mellett szívesen vállalok modell, glamour, családi, gyerek, baba, húsvéti, karácsonyi, szülinapi és rendezvényfotózást is, elsősorban Baján és környékén, vagyis Bácsalmás, Jánoshalma, Mélykút, Kalocsa, Szekszárd, Bátaszék, Bonyhád és Mohács közelében.