Hol legyen a lakásban a dolgozó sarok? Miért nem tud az egész család egyszerre leülni ebédelni az étkezőben? Hogyan csináljak mindkét gyermek számára kuckót egy szobában?

Ha ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják és egyedül nem találja a megfelelő megoldást, akkor Önnek lakberendező segítségére van szüksége!

A belsőépítészet ma már nem luxus. Azok számára is megfizethető, elérhető szolgáltatást nyújt a Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió lakberendező csapata, akik nem kacsalábon forgó kastélyban, hanem egy egyszerű, hétköznapi lakásban szeretnék nívósan megélni mindennapjaikat.

A lakberendező trió segítségével minden lakberendezési kérdésre kielégítő, professzionális választ kaphat, mert a nagy rutinnal rendelkező belsőépítész cég már 2000 óta jelen van a szakmában. Az elmúlt évek során számos, néha extrém, lakberendezési feladatot oldott már a kis csapat. Berendeztek már sok kisebb lakást, de referenciáik között szerepelnek, irodák, üzeletek, kúriák és egész speciális szakmai tudást igénylő műemlék épületek is.

Ha szeretné Ön is a mindennapjait olyan lakásban leélni, ahol mindennek meg van a helye, ami úgy néz ki, ahogy azt a lakberendezési újságok oldalain is láthatja, akkor Önnek is a belsőépítész hármas segítségére van szüksége!