Régebben tartottál kapcsolatot itt Budapest területén egy szépség tanácsadónőnkkel de valahogy mostanra ez a kapcsolat már megszakadt? 🙁 Semmi probléma, hiszen ha már megismerted mind azt a minőséget és professzionizmust amit az Avon csak nyújtani tud Neked mi tudunk segíteni abban, hogy a lehető leghamarabb megismerkedj egy új budapesti szépség tanácsadónőnkkel.

Nem kell aggódnod amiatt, hogy amikor a rendeléseddel együtt meglátogat Téged tanácsadónőnk akkor felkészületlen lenne vagy nem tudna megfelelően felvilágosítani a termékek összetételével, hatóanyagaival kapcsolatban. Szépségtanácsadóinkat a szakmai tréningjeinken mi magunk képezzük, ezért ha elégedett leszel vele akkor a mi teljesítményünket jutalmazod jelesre. Budapest területén viszonylag gyorsan és díjmentese tudjuk megoldani a megrendelésed leszállítását. Bízd a részleteket ránk! Csak dőlj hátra kényelmesen a karosszékedbe és online add fel rendelésed és biztos lehetsz benne, hogy 24 órán belül visszaigazoljuk rendelésed és 48 órán belül eljuttatjuk hozzád a budapesti címedre. Budapesten a szépségtanácsadóink nagyon rugalmasak és természetesen tiszteletben tartják az otthonod jelentőségét, s tudják nem biztos, hogy mindig megfelelő egy család intim szférájába külsősként behatolni, ezért készek, hogy találkozzanak veled Budapest területén bárhol ahol Neked is kényelmes az odajutás. Minden csak egyeztetés kérdése 🙂

A szépségtanácsadóink készek akár többször is találkozni veled. Ez az egyik pozitívum például egy bolthoz képest! Ha gondolod végiglapozgathatjátok együtt a termékkatalógusunkat és találkozhatsz vele később, hogy rendelésed eljuttasd felé. Ha régebben foglalkoztál már termékeinkkel akkor nézd meg a legújabb kiadványunkat és látni fogod mennyi mindenről maradtál le, s bizonyos esetekben milyen forradalmian új eljárásokat, hatóanyagokat fedeztek fel laboratóriumunkban kutatóink.

Legyen szándékod akár a vásárlás, akár az értékesítési lehetőségünk kiaknázása, ha budapesti vagy megtisztelő érdeklődésedet várjuk szeretettel!